Követeléskezelés adósoknak
Követeléskezelés adósoknak

1. Kapcsolatfelvétel az LMGL Invest Pénzügyi Zrt. munkatársaival:

személyesen: 1138 Budapest, Váci út 188.
telefon 06 1 353 6206
postai úton 1138 Budapest, Váci út 188.
elektronikus úton Ez az email cím védett a spam robotoktól, a megtekintéséhez engedélyezni kell a Javascriptet.

2. Tartozásrendezés

A tartozás egyösszegű rendezése
Amennyiben egy összegben szeretné rendezni tartozását, vagy egy nagyobb összeget tud tartozásának rendezésére fordítani, kérjük, hogy a tartozás pontos összegéről, valamint a befizetéshez szükséges azonosító számról való egyeztetés érdekében vegye fel a kapcsolatot munkatársainkkal a 06 1 353 6206 telefonszámon, Ez az email cím védett a spam robotoktól, a megtekintéséhez engedélyezni kell a Javascriptet. email címen, személyesen vagy postai küldemény útján 1138 Budapest, Váci út 188. szám alatt.

LMGL Invest Pénzügyi Zrt. bankszámlaszáma: 11713005-20617354

Részletfizetés
Amennyiben fennálló tartozására részletfizetést szeretne kérni, a részletfizetési megállapodás feltételeinek egyeztetése érdekében kérjük, vegye fel a kapcsolatot munkatársainkkal a 06 1 353 6206 telefonszámon, Ez az email cím védett a spam robotoktól, a megtekintéséhez engedélyezni kell a Javascriptet. email címen, személyesen vagy postai küldemény útján 1138 Budapest, Váci út 188. szám alatt.
nyomtatvány: Részletfizetési kérelem

Tájékoztató fizetési nehézségek esetére

3. Letölthető nyomtatványok

4. Panaszkezelés

A Társaság tájékoztatja a Fogyasztókat, hogy valamennyi általa végzett szolgáltatásra kiterjedő, visszavonásig hatályos általános alávetési nyilatkozatot tett a Magyar Nemzeti Bank mellett működő Pénzügyi Békéltető Testület részére. Panaszosként fogyasztónak minősül, aki az önálló foglalkozásán és gazdasági tevékenységén kívüli célok érdekében eljáró természetes személy.

5. Tájékoztatók adósok részére

Elszámolási és forintosítási információk:

CSALÁDI CSŐDVÉDELMI SZOLGÁLAT HONLAPJA:

MNB fogyasztóvédelmi oldalai: