Cégismertető
Ismerjen meg minket jobban
Cégismertető

Az LMGL INVEST Pénzügyi Zrt. 2011-ben alakult pénzügyi vállalkozás, amely az MNB E-I-50258/2011 számú engedélye alapján végzi tevékenységét. 2013. október 1-től a felügyeleti funkciót az MNB látja el.

Tulajdonosunk egy tőkeerős magyar cégcsoport nagyvállalata, amely szilárd anyagi háttérrel támogatja munkánkat.

Társaságunk célja

Az LMGL INVEST Pénzügyi Zrt. 2012-ben csatlakozott az Új Széchenyi Terv hiteltermékeinek közvetítői köréhez, így új célkitűzésünk az újonnan alapított, illetve már működő, de banki eszközökkel nem vagy nem megfelelő mértékben finanszírozható mikro- és kisvállalkozások támogatása kedvező kamatozású forint alapú hitellel.

Társaságunk azzal a céllal jött létre, hogy egyrészt a lejárt banki követelések megvásárlása kapcsán olyan szolgáltatást nyújtson ügyfeleinek, amelynek köszönhetően azok a hitelük felmondásakor kialakult állapothoz képest jóval kedvezőbb helyzetbe juthatnak és így tudják rendezni tartozásukat, másrészt a számlafaktoring kapcsán egy olyan színvonalas és rugalmas szolgáltatással álljon a vállalati ügyfelek rendelkezésére, amely kedvező költségekkel segít a halasztott számlafizetések miatti nehézségek áthidalásában.

Az LMGL INVEST Pénzügyi Zrt. nagy súlyt fektet arra, hogy ügyfelei személyre szabott szolgáltatást tudjon nyújtani. Nálunk nem egy pénzügyi multi személytelen, merev rendszerével találkozik az, aki hozzánk fordul segítségért.

Társaságunk vezetősége és munkatársai mögött sokéves pénzügyi szakmai tapasztalat áll, amely felhasználásával az LMGL INVEST Zrt. valóban ügyfélbarát és korrekt szolgáltatást kíván nyújtani ügyfeleinek.

Küldetésünk

Küldetésünknek tekintjük, hogy a mikro- és kisvállalkozói ügyfeleinknek teljeskörű és a bankoktól eltérő színvonalú és megközelítésű pénzügyi szolgáltatásokkal álljunk rendelkezésre. Cégcsoportunk vezetősége és munkatársai mögött több éves szakmai tapasztalat lehetővé teszi az átlátható, prudens és egyszerűsített finanszírozást.

Jövőkép

Társaságunk célja, hogy dinamikus növekedéssel, hatékony irányítással és a gazdasági élet változásaira történő gyors reagálással eredményes közvetítője legyen a vállalkozói szféra pénzügyi szolgáltatóinak, illetve az Új Széchenyi Tervnek. Sikerünk záloga munkatársaink felkészültsége, ügyfeleink más alapokra helyezett megközelítése és az elégedett ügyfelek által történő továbbajánlásunk.

Miért érdemes minket választani?
Csak néhány érdekes adat cégünk működése óta.
0
év
szakmai tapasztalat
0
szolgáltatás
hitelek és pénzügyek
0
elégedett ügyfél
cégünk fennálása óta