Cégismertető
Céginformáció

 

Cégnév: LMGL Invest Pénzügyi Zártkörűen Működő Részvénytársaság
Székhely: 1138 Budapest, Váci út 188.
Nyilvántartó cégbíróság: Fővárosi Törvényszék Cégbírósága
Cégjegyzékszám: 01-10-047326

Az LMGL Invest Pénzügyi Zrt. 2011-ben alakult, a Magyar Nemzeti Bank MNB E-I-50258/2011 számú engedélyével működő pénzügyi vállalkozás. Engedélyünk jelenleg hitel és pénzkölcsön nyújtásra, valamint követelésvásárlási tevékenység folytatására jogosítja fel társaságunkat.
Az LMGL Invest Pénzügyi Zrt. tulajdonosa egy tőkeerős magyar tulajdonú cégcsoport, jegyzett tőkénk 2,1 milliárd forint.
Tevékenységünk kb. fele-fele arányban oszlik meg a hitelezés és a követeléskezelés között.

Hitelezési stratégiánk a kis- és középvállalatokra koncentrál, ügyfeleink döntő többsége ebből a körből kerül ki. Specialitásunk a különleges, áthidaló jellegű, összetett finanszírozási igényű helyzetek megoldása.

Követeléskezelőként elsősorban banki követeléscsomagokat vásárolunk, de foglalkozunk szolgáltatói (a mindennapi élethez kapcsolódó szolgáltatásokból eredő) ügyféltartozások, valamint egyedi követelések megvásárlásával is.Valamennyi követelés esetében arra törekszünk, hogy az adós teherbíró képességét is figyelembe véve, vele együttműködve kerüljön sor a tartozás rendezésére.

Társaságunk évek óta partnere a Magyar Fejlesztési Banknak. 2012 végén csatlakoztunk az Új Széchenyi Hitel Programhoz, 2020 tavaszán pedig az MFB Gazdasági Újjáépítési Hitel Programhoz és az MFB Krízis Hitel Programhoz is. 

Bízunk abban, hogy sokéves tapasztalatunk, számtalan elégedett ügyfelünk és szakértő munkatársaink garanciát jelentenek arra, hogy a hozzánk forduló vállalkozások magas színvonalú és hatékony segítségre számíthatnak finanszírozási problémáik megoldásában! 

Közzététel a hitelintézetekről és a pénzügyi vállalkozásokról szóló 2013. évi CCXXXVII. törvény 122. § (4) bekezdés a) pontjában előírtak szerint:
LMGL Invest Pénzügyi Zrt. befolyásoló részesedéssel rendelkező tulajdonosa és szavazati hányada: Tisza Kábel Kft 95,43%